det är detaljerna som avgör

Snickarbyxor är ett plagg som kombinerar estetik, funktion och historia. Förr var det betydligt vanligare att just snickare och andra hantverkare hade dem och det är därifrån namnet kommer. Idag är gränsen mellan hängselbyxor och snickarbyxor för barn ganska hårfin. Men för de barn som verkligen har ett stort snickeriintresse är det detaljerna som styr. Då är det stor skillnad att gå till den stora multinationella klädföretaget (Börjar på H och slutar på M) och köpa modeplagg mot att gå till butik med arbetskläder och verkligen få riktiga rejäla och hållbara snickarbyxor.

Det är precis samma sak som när vi vuxna ska köpa snickeridetaljer. Vi har två vägar att välja mellan. Vi kan välja att gå till ett stort multinationellt företag (Börjar på IK och slutar på EA) och köpa samma möbler som grannen har. Men vi kan lika gärna välja att gå till ett lokalt snickeri och skapa det personliga och unika. Det är företag som många inte kanske tänker på men som finns i både små och stora städer. I Lund ligger exempelvis Lunda Snickerier som möter kunden utifrån de behov som finns. Besök sidan och se mer.   Så frågan är bara ”Hur vill du ha dina detaljer i hemmet?”

För det handlar mycket om detaljer. För barnen är byxorna ett första steg men glöm inte att en hantverkare utan verktyg är som kärlek utan kyssar. Hammare, spik, verktygslåda och såg är något som definitivt måste finnas där. Leksaker som främjar kreativiteten och inspirerar. Även här är det samma sak som med de detaljrika och unika snickeriprodukterna. De främjar kreativiteten och inspirerar vidare gällande inredning och design.

Så välj väg själv men låt hjärtat och styra.

Similar Posts
Want to Be – Del 1
Idag slår vi upp portarna för en ny artikelserie. Vi kallar den för ”Want to Be” och den handlar helt...
Fokus på märken Geggamoja
I en liten ”bloggserie” här på SnickarbyxorBarn kommer vi att titta närmare på flera av de märken på marknaden som...
Snickarbyxor – inte alltid bäst
Alla vi småbarnföräldrar har favoritplagg som vi klär på de små. Det kan vara för att vi tycker barnen är...