Fokus på märken Geggamoja

I en liten ”bloggserie” här på SnickarbyxorBarn kommer vi att titta närmare på flera av de märken på marknaden som erbjuder plagg som antingen marknadsförs på denna sida eller som kommer att marknadsföras inom kort. Det kanske inte helt och hållet handlar om att de erbjuder snickarbyxor eller arbetsbyxor till barnen utan även att de har kläder som passar in på annat sätt.

Första märket är….GEGGAMOJA

De skriver själva på sin hemsida att de skapar den ”bästa mixen” mellan snygga, praktiska och sköna kläder. Det kan vi väll håll med om men kanske är det inte dessa tre ledord som egentligen utmärker klädmärket allra mest. Vi har valt att fokusera på tre andra punkter. Punkter som väldigt många barnföräldrar kan skriva under på och som visar varför Geggamoja är ett populärt klädmärke bland denna målgrupp.

  • Ekologiskt

Nu är inte alla plagg från Geggamoja helt ekologiska men till mycket stor del. Ytterkläder som ska motstå vatten är exempelvis svåra att, än så länge få, 100% ekologiska. Men det är inriktningen och tanken som är det viktiga. Ett märke som strävar efter att möta miljön på dess villkor borde premieras. Det tycker i alla fall vi.

  • Geggamojiga

En del klädmärken har valt namn som ska vara coola, tuffa eller tilltala barnen på annat sätt. Geggamoja har valt ett namn som visar på kvalité. På med kläderna och ut med barnen i sandlådan. Låt de får skapa geggamoja och kladda ner sig totalt. De kommer ändå att vara torra när de kommer in. Kvalitén är hög och det är också därför som märket har ett högt andrahandsvärde.

  • Unisex

Helt rätt i en tid då vissa leksakstillverkare vill skapa ”stereotypa” formar för barnen. När en del leksaksbutiker bygger upp en rosa och en blå avdelning så möter Geggamoja det med kläder som inte alls går samma väg. Unisex är i tiden.

Läs mer om märket på Geggamoja.se

Similar Posts
Want to Be – Del 1
Idag slår vi upp portarna för en ny artikelserie. Vi kallar den för ”Want to Be” och den handlar helt...
det är detaljerna som avgör
Snickarbyxor är ett plagg som kombinerar estetik, funktion och historia. Förr var det betydligt vanligare att just snickare och andra...
Snickarbyxor – inte alltid bäst
Alla vi småbarnföräldrar har favoritplagg som vi klär på de små. Det kan vara för att vi tycker barnen är...