Om oss

Om Oss
På hösten 2013 hade företaget Skribentus två praoelever på besök. De fick uppgift att själv skapa en webplats som skulle marknadsföra en produkt. Valet för den ena landade på att skapa snickarbyxor barn dvs denna sida. Produkterna har ändrats sedan dess men layout och grafik är de som valdes från början. Idag lever sidan vidare och uppdatera regelbundet med snickarbyxor för barn från flera olika butiker online.
Snickarbyxor Barn är sidan för dig som letar efter ett par snygga, tuffa och rejäla snickarbyxor till de små i familjen. Vi samlar ihop olika byxor som finns på olika onlineshopar och presenterar de till pris och bild. Det betyder alltså att vi inte säljer dem själva utan bara är en portal så att du ska hitta lättare. Se oss som en karta i orienteringsdjungeln som heter Internet. Klicka på det par som du är intresserad av och du kommer till den butik som säljer dem.
Vi försöker hålla sidan uppdaterad men eftersom det är människor som jobbar med den så kan det förekomma mänskliga fel. Av den anledningen vill vi avsäga oss det juridiska ansvaret för eventuella fel som kan förekomma. För att se aktuella priser så klicka på den bild du vill läsa mer om. Det samma gäller om du vill veta om fraktkostnad eller annat.
Söker du byxor som inte bara är snickarinspirerade? Då rekommenderas följande butik/er.
byxoronline.se