Want to Be – Del 1

Idag slår vi upp portarna för en ny artikelserie. Vi kallar den för ”Want to Be” och den handlar helt enkelt om plagg som barnen gillar eftersom de ”vill vara” någon speciell person eller karaktär. För visst är det mycket detta som snickarbyxor handlar om. Att vara som mamma och pappa när de renoverar, bygger och gör om i hemmet. Att få vara med både med kläder och i vad man gör. Först tittar vi lite extra på djurdräkter

Djurdräkter

Djurdräkter är alltid uppskattade hos barnen. Snabbt förvandlas en fyraåring till en tiger och sjuåringen till en envis orangutang. De vill vara ett djur och med dräkten sker förvandlingen fort.

Var hittar man då djurdräkter för barn? Bredden gällande utbud är ganska stort. Men även bredden gällande inriktning på plaggen. Leksaksaffärerna har främst ganska enkla utstyrslar. Det är masker, svansar och liknande. Detaljer som gör att barnet blir ett djur – om än inte så mycket.

Går man istället till maskeradaffären är priserna betydligt högre. Inte sällan är det även dräkter som inte är tänkta att användas dagligen i lek. Det är snarare kvalité för någon enstaka maskerad eller fest.

En modell som vuxit i popularitet är så kallade Kigurami. Det är som stora mysiga djurdräkter. I och med att de är mjuka och sköna är det många barn som har dessa dräkter till vardags. De klarar även av mer ”slit” än vad vanliga maskeradkläder gör. Som en mysdräkt som är en maskeraddräkt som är en mysdräkt.

Sök efter ”Djurdräkter barn” på nätet – det är nog enklaste vägen. Vi håller oss i alla fall till snickarbyxorna till alla framtida snickare.

Similar Posts
Fokus på märken Geggamoja
I en liten ”bloggserie” här på SnickarbyxorBarn kommer vi att titta närmare på flera av de märken på marknaden som...
det är detaljerna som avgör
Snickarbyxor är ett plagg som kombinerar estetik, funktion och historia. Förr var det betydligt vanligare att just snickare och andra...
Snickarbyxor – inte alltid bäst
Alla vi småbarnföräldrar har favoritplagg som vi klär på de små. Det kan vara för att vi tycker barnen är...